Perhimpunan Maya AL-AQSA DI HATI, GAZA DIKASIHI

Perhimpunan Maya AL-AQSA DI HATI, GAZA DIKASIHI[20 Jun 2021 – 8.45 Malam].

Koperasi Muslimin Malaysia Berhad(KMMB) mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang telah menyertai perhimpunan secara maya tersebut.

Terima kasih juga kepada moderator, penyampai amanat, & ahli panel:

1.Moderator: Ustaz. Mohd Na’im bin Alias (Ketua Naqib JKPK KMMB Negeri Johor)

2.Penyampai Amanat daripada PUM: Yg. Bhg. Prof. Dr. Roslan Mohd Nor (Setiausaha Agung PUM).

3.Penyampai Amanat daripada Yayasan Muslimin: Yg Bhg Dato` Haji Wan Mohamad Bin Dato` Sheikh Abd Aziz (Pengerusi, Lembaga Pemegang Amanah Yayasan Muslimin).

4.Penyampai Amanat daripada KMMB: Yg. Bhg. Ustaz Dr. Nurazmallail Bin Marni (Pengerusi, Koperasi Muslimin Malaysia Berhad).

5.Lintas langsung khas dari Gaza: Dr Ahmad Shehab (Pensyarah Undang-undang, Universiti Islam Gaza, Palestin & Aktivis Kemanusiaan Salam Society, Jabalia Gaza).

6.Ahli Panel Forum 1: Prof Madya Dr Mohd Zin Kandar (Anggota Lembaga KMMB).

7.Ahli Panel Forum 2: Tn Hj Abd Bashir B Abd Ghani (Pengerusi JKPK KMMB Negeri Pahang

Semoga kita semua diberi kebaikan di atas usaha tersebut.

Bagi yang ingin memberikan sumbangan untuk saudara kita di Palestin, boleh menghulurkan sumbangan di link berikut:mycare.qrd.by/kmmb4palestin

Untuk mengetahui perkembangan kami di Koperasi Muslimin, layari:www.koperasimuslimin.com.my

#KoperasiMusliminMalaysiaBerhad#YayasanMuslimin#PersatuanUlamaMalaysia

Perhimpunan Maya AL-AQSA DI HATI, GAZA DIKASIHI