Mesyuarat Agung Perwakilan Tahunan (MAPT) ke 36 Koperasi Muslimin Malaysia Berhad 2020

Banner MAPT

Alhamdulillah telah diadakan Mesyuarat Agung Perwakilan Tahunan (MAPT) ke 36 Koperasi Muslimin Malaysia Berhad secara online bagi seluruh perwakilan.

Mesyuarat ini dilakukan bersesuaian dengan normal baharu disebabkan pandemik Covid-19.Semoga mesyuarat yang dijalankan ini diberkati Allah SWT dan ianya memberi kebaikan kepada KMMB dan seluruh anggota KMMB.

Pihak Urusetia Mesyuarat Agung Perwakilan Tahunan (MAPT) ke 36 Online Koperasi Muslimin Malaysia Berhad (KMMB) mengucapkan ribuan terima kasih kepada para perwakilan yang hadir ke MAPT. Mohon maaf di atas segala kekurangan dan tahniah kepada ALK yang terpilih.

Sehingga kita berjumpa lagi!